LAMINAAT VLOEREN
AANSCHAF - LEVERING - LEGGEN

Beautifloor laminaat

De collectie laminaatvloeren van Beautifloor telt maar liefst negentien prachtige decors..

Lees meer over Beautifloor laminaat.

euro-home

Euro home

Laminaat voor elke budget .
Een goede mix van kwaliteit en desing voor een zeer scherpe prijs.
Bezoek onze showroom of maak een afspraak met ons in een experience center in de buurt.

Bekijk meer over Euro home laminaat...

douwes

Douwes Dekker

Hun designs sluiten naadloos aan bij de wensen van de huidige laminaat liefhebber.
Van visgraat tot extra brede en / of lange planken. Of gewoon een mooie strakke vlakke vloer werkelijk veel is hierin mogelijk!
Bezoek onze showroom of maak een afspraak met ons bij hun experience center bij ons in de buurt.

Douwes Dekker website

LAMINAATVLOEREN

Slijtvast en sterk

Een laminaatvloer, ook wel een harde oppervlaktevloer genoemd, is uit verschillende lagen opgebouwd. Laminaat is slijtvast, hygiënisch en zeer sterk. Bij goed onderhoud kunt u de vloer jarenlang laten liggen en hoeft u deze niet te vervangen. WANDO PARKET is leverancier van de topmerken Beautifloor, Eurohome, Krono en Quick-Step.

Sterk en hygiënisch

Net als parket is laminaat in alle soorten en maten verkrijgbaar. Bij WANDO PARKET heeft u niet alleen een ruime keus uit verschillende stijlen, maar ook uit diverse topmerken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren welke laminaatvloer het beste in uw woning past.

Opbouw laminaatvloer

Laminaatvloeren zijn harde oppervlaktevloeren die zijn opgebouwd uit een aantal lagen. De kern bestaat uit houtvezelplaat, dat dienst doet als dragermateriaal. Bovenop de houtvezelplaat zit een laagje papier met een foto van hout die het uiterlijk van het laminaat voor zijn rekening neemt.

Voordelen van laminaat

Ten opzichte van andere vloersoorten, heeft laminaat een aantal zeer belangrijke voordelen. Zo is laminaat zeer slijtvast en kunt u bij goed onderhoud jarenlang genieten van uw vloer. Bovendien is laminaat zeer goed bestand tegen krassen en kunt u het eenvoudig schoonmaken met een stofwisser of dweil.

BEAUTIFLOOR LAMINAAT

Laminaat van topkwaliteit

Beautifloor staat voor topkwaliteit tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. De collectie laminaatvloeren van Beautifloor telt maar liefst negentien prachtige decors. Zo is er voor vrijwel iedereen de juiste laminaatvloer verkrijgbaar.

Eenvoudig te leggen laminaat

Laminaatvloeren van Beautifloor zijn eenvoudig te leggen. De clickverbinding waar het laminaat over beschikt, zorgt dat u snel aan de slag kunt. Bovendien is de clickverbinding zeer stevig zodat de vloer stabiel en robuust aan zal voelen.

Eigenschappen Beautifloor laminaat

Last van een lawaaiige woning? Met het laminaat van Beautifloor behoort dit tot de verleden tijd. De laminaatvloeren zijn geluidreducerend en bovendien zeer geschikt voor mensen met een allergie. Dankzij de houtnerfstructuur is het alsof u een houten parketvloer heeft liggen.

KRONO LAMINAAT

Oneindige mogelijkheden

Krono is wereldspeler op het gebied van laminaatvloeren. Krono vindt het belangrijk dat er bij productie veel aandacht aan design, merkkwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding besteedt wordt. Om deze speerpunten te kunnen verwezenlijken worden alleen hoogwaardige materialen gebruikt door vakbekwame mensen bij het produceren van het laminaat.

Laminaat kleuren

Laminaat van Krono is in vrijwel iedere kleur en vorm verkrijgbaar. Uw huis voorzien met een steenlook laminaat? Of gaat u toch liever voor een vloer met een authentieke houtlook? Met een laminaatvloer van Krono kan dit allemaal.

Eigenschappen Krono laminaat

De laminaatvloeren hebben een aantal zeer bijzondere eigenschappen, namelijk:

  • Laminaat van Krono beschikt over het geïntegreerde Aqua Stop System en is dus zeer vochtbestendig.
  • Dankzij het gebruik van het beste materiaal is het laminaat zeer duurzaam.
  • Door de extra harde oppervlaktecoating voelt een vloer van Krono laminaat robuust en stevig aan.
Bovenstaande eigenschappen zorgen dat u lang van u vloer kunt genieten. Voor meer eigenschappen en informatie over laminaat van Krono kunt u uiteraard bij de vloerspecialisten van WANDO PARKET terecht.

QUICK-STEP LAMINAAT

Voor iedere woonstijl het juiste laminaat

Iedere woning verdient een vloer op maat. Dat is het uitgangspunt van Quick-Step. Door een groot en divers assortiment is er voor iedere woonstijl de juiste laminaatvloer verkrijbaar. Zo kunt u de laminaatvloer eenvoudig op het interieur afstemmen.

Waarom Quick-Step laminaat?

Laminaat van Quick-Step onderscheidt zich op een aantal vlakken van de concurrentie. De laminaatvloeren hebben een hygiënisch oppervlak en zijn dus zeer eenvoudig te onderhouden. Daarnaast zijn de vloeren tot maar liefst 10 keer krasbestendiger dan ander laminaat. Het Uniclic systeem is een zeer sterk en eenvoudig systeem. De planken blijven goed zitten en zijn eenvoudig te leggen. Tenslotte zijn laminaatvloeren van Quick-Step ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Met laminaat van Quick-Step geniet u dus meer van warmte in uw huis.

Milieuvriendelijk laminaat

De laminaatvloeren van Quick-Step zijn niet alleen praktisch, maar ook zeer milieuvriendelijk. Bij Quick-Step beschikt men over het PEFC-certificaat die staat voor milieuvriendelijkheid.