Vloerleggers Spijkenisse

Vloerenleggers Spijkenisse

Vloerleggers Spijkenisse: De beste vloeren

Zoekt u vloerleggers in Spijkenisse, voor de beste vloeren in uw woning of bedrijfspand? Wij van Wando Parket voorzien uw woning of bedrijfspand graag van een nieuwe en duurzame vloer, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring in het leggen van de meest mooie en degelijke vloeren die er verkrijgbaar zijn. Deze vloeren zijn uw investering dubbel en dwars waard! Wij luisteren graag naar uw wensen en in combinatie met de mogelijkheden zorgen wij ervoor dat uw vloer eruit zal zien om van te eten! Wij zijn niet voor niets de beste vloerleggers van Spijkenisse: voor de beste vloeren!

Houtspecialist - Vloerleggers Spijkenisse

Omdat wij al ruim 40 jaar in het vak zitten, hebben wij een brede kennis van houtsoorten, houten vloeren en hoe wij deze het beste kunnen renoveren en leggen. Wij leveren alle soorten houten vloeren en met plezier leggen wij deze vakkundig voor u. Onze vloeren gaan wel minimaal 50 jaar mee, als het gaat om massieve houten planken. Wij leggen op een traditionele manier uw vloer (gelijmd of gespijkerd) van een Hongaarse punt tot versaillepatroon, blokpatroon en strokenvloer, wij doen dit gewoon! Uiteraard zijn onze vloeren verkrijgbaar in diverse houtsoorten, breedtes en maatvoeringen. Ook laminaat en fineer parket behoort tot de mogelijkheden. Genoeg keus dus!

Voor een nette prijs uw vloer opgeknapt of gelegd - Vloerleggers Spijkenisse

Is uw woning of bedrijfspand toe aan een renovatiebeurt of wellicht een compleet nieuwe vloer? Wando Parket heeft een team dat bestaat uit de beste vloerleggers van Spijkenisse! Ook komen wij in verzorgingscentrums, scholen etc. om vloeren op te knappen of te voorzien van een mooie duurzame vloer waarop geleefd mag worden! Heeft u interesse of een vraag over wat wij kunnen betekenen in dit verhaal en wilt u graag een prijsopgave ontvangen? Wij zorgen ervoor dat uw vloer opgeknapt of gelegd wordt voor een nette prijs! Neem snel contact op met ons!