Visgraatvloer leggen Zoetermeer

Visgraatvloer leggen Zoetermeer

Visgraatvloer leggen Zoetermeer en daarbuiten

Wij kunnen een prachtige visgraatvloer leggen in Zoetermeer en in de omgeving. Wando Parket is zeer deskundig en weet met precisie uw kale vloer te voorzien van een visgraatvloer. Dit is mogelijk met laminaat en parket. Maar ook als u liever gaat voor een andere soort vloer, zijn wij het juiste adres. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden! De mooiste visgraatvloeren leggen wij in Zoetermeer en omstreken!

Een tijdloze vloer - Visgraatvloer leggen Zoetermeer

Een visgraatvloer wordt gelegd met houten, korte plankjes die in een V-patroon worden gelegd. Uiteindelijk zal het geheel eruitzien als een soort visgraat; vandaar de naam. Men omschrijft het ook weleens als een zigzag patroon. Doordat een visgraatvloer in een V-patroon wordt gelegd, ontstaat een chique patroon. De vloer oogt tijdloos en is geschikt voor zowel oudere huizen als moderne woningen. Wando Parket legt uw visgraatvloer deskundig en zorgt ervoor dat u er jaren plezier van heeft. Wij zijn niet voor niets de deskundige voor een visgraatvloer leggen in Zoetermeer en regio. Vele tevreden klanten gingen u voor!

Klantvriendelijkheid - Visgraatvloer leggen Zoetermeer

Wij zijn er voor u en uw vloeren. Wij geloven er stellig in dat een vloer een ruimte kan maken of breken. Daarom vinden wij rechtstreekse communicatie erg belangrijk. Wando Parket staat voor persoonlijk, direct contact. Wij luisteren naar uw wensen en kijken graag mee naar oplossingen. Klantvriendelijkheid is onze grootste troef. Wij zijn er niet alleen om uw pand of woning te voorzien van de mooiste of meest praktische vloeren. Buiten Zoetermeer komen wij ook graag om bij u een vloer te leggen.

Advies op maat - Visgraatvloer leggen Zoetermeer

Wilt u meer informatie over een visgraatvloer of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u op locatie om u te voorzien van advies. Heeft u bepaalde wensen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?! U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen of ons contactformulier in te vullen. Wij zijn bereikbaar op: +31 793164098