renovatie vloer Zoetermeer

 Renovatie vloer Zoetermeer

Renovatie vloer Zoetermeer

Ons team van Wando Parket doet ook aan renovatie van uw vloer in Zoetermeer en omgeving. Dit kan een parketvloer zijn, die bestaat uit hardhouten planken. Hardhouten vloeren hebben redelijk weinig onderhoud nodig, maar dienen op zijn tijd schoongemaakt te worden. Meestal is een stofzuiger, die een speciale opzetborstel heeft, en een vochtige doek al goed.

Renovatie van uw parketvloer

Men kiest voor renovatie van een vloer bij waterschade of als schade is ontstaan door huisdieren bijvoorbeeld. Maar ook achterstallig onderhoud kan een reden zijn waarom een vloer gerenoveerd zou moeten worden. Wando parket neemt u werk uit handen en doet graag de renovatie van uw vloer in Zoetermeer en regio.

Onze expertise

Wando Parket beschikt over de juiste expertise om uw parketvloer te renoveren. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een advies op maat, zodat wij snel en nauwkeurig uw parketvloer die mooie authentieke uitstraling kunnen teruggeven die het hout verdient. Naast dat wij producten gebruiken die goed zijn voor het milieu, werken wij ook met machines die modern zijn en dus minder stof produceren. In loop der tijd kan uw hardhouten parket verweren, waardoor een opknapbeurt van Wando Parket nodig is. Wij doen uw renovatie van uw vloer in Zoetermeer en omgeving!

Renovatie vloer Zoetermeer

Wij geven u graag de informatie die u wilt weten. U kunt iedere werkdag contact op nemen met ons. Wilt u een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken. Mochten wij u niet gelijk te woord kunnen staan dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen of ons contactformulier in te vullen. U kunt ons bellen op: +31 793164098