renovatie vloer Bleiswijk

 Renovatie vloer Bleiswijk

Renovatie vloer Bleiswijk

Ons team van Wando Parket doet ook aan renovatie van uw vloer in Bleiswijk en omgeving. Dit kan een parketvloer zijn, deze bestaat uit hardhouten planken. Parket vloeren hebben redelijk weinig onderhoud nodig maar dienen op zijn tijd schoongehouden te worden. Meestal is een stofzuiger met speciale opzetborstel en een vochtige doek al voldoende. Toch kan er in de loop der jaren uw hardhouten parket verweren, waardoor een opknapbeurt van Wando Parket nodig is: Renovatie van uw vloer in Bleiswijk en omgeving!

Renovatie van uw parketvloer

Een reden voor renovatie van uw vloer in Bleiswijk en regio kan achterstallig onderhoud zijn. Maar wat dacht u van waterschade of schade door uw geliefde huisdieren? Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van vloeren leggen en renovatie en dus altijd een oplossing om uw vloer weer als nieuw eruit te laten zien. U kunt in vertrouwen de renovatie van uw parketvloer maar ook trappen, aan ons overlaten.

Onze expertise

Wando Parket beschikt over de juiste expertise om uw parketvloer te renoveren. Wij komen dan ook graag bij u langs voor een advies op maat, zodat wij met een snelheid en precisie uw parketvloer die de mooie authentieke uitstraling kunnen teruggeven die het hout verdient. Onze machines zijn van deze tijd wat betekent dat zij een minimum aan stof produceren en wij gebruiken producten die beter zijn voor het milieu en dus beter voor u maar ook onze gezondheid.

Wij geven graag advies - Renovatie vloer Bleiswijk

Misschien wilt u meer informatie over het renoveren van uw hardhouten vloer of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij u op locatie om u een passend advies te geven. Heeft u bepaalde wensen of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?! U kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een email te sturen of ons contactformulier in te vullen. U kunt ons bellen op: +31 793164098