Parketrenovatie Zoetermeer

Parketrenovatie Zoetermeer

Parketrenovatie Zoetermeer

Wando parket is er voor parketrenovatie in Zoetermeer en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw parketvloer er weer als nieuw uitziet als wij klaar zijn. U kunt dan weer jaren genieten van een natuurlijke parketvloer, waar u verder weinig tot geen onderhoud aan heeft. Door onze jarenlange ervaring van ruim 40 jaar weten wij wat we doen. Snel en nauwkeurig zorgen wij dat u kunt wonen en werken op uw parketvloer. Wij staan garant voor een goede parketrenovatie in Zoetermeer en omstreken!

Onderhoud en renovatie - Parketrenovatie Zoetermeer

Parketvloeren kunnen jarenlang meegaan, dus daarom duurzaam. Een parketvloer bestaat uit hardhouten planken. Echter heeft een parketvloer wel de nodige liefde en aandacht nodig. Slijtage van uw parketvloer kan ontstaan als u niet regelmatig de vloer schoonmaakt met een stofwisser of stofzuiger, liefst met een speciale borstelmond. Er zijn verschillende oliën verkrijgbaar waarmee u de parketvloer kunt onderhouden Deze beschikbare oliën zijn er speciaal voor houten vloeren en geven uw parketvloer een look alsof de vloer net nieuw is gelegd. Heeft u geen tijd of zin om dit zelf te doen? Wij doen graag uw parketrenovatie in Zoetermeer en omgeving!

Teruggeven van originele uitstraling

Wij beschikken over de juiste expertise om uw parketvloer te renoveren. Wij komen graag bij u langs voor een advies op maat, zodat wij grondig en snel uw parketvloer de originele uitstraling kunnen teruggeven die het hout verdient. Hout is een natuurproduct en duurzaam. Met de juiste zorg, machines en producten behandelen we deze vloeren. Wij gebruiken moderne machines die een minimum aan stof produceren.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? - Vloerleggers Spijkenisse

Bent u na het lezen nieuwsgierig geworden naar parketrenovatie in Zoetermeer en omstreken? Wij maken graag een afspraak om op locatie te komen kijken zodat we een passend advies kunnen geven, dat bij uw situatie past. Wij zijn op werkdagen bereikbaar op telefoonnummer: 079 - 316 40 98.