Laminaatvloer leggen Zoetermeer

Laminaatvloer leggen Zoetermeer

Laminaatvloer leggen: Zoetermeer en regio

Wij van Wando Parket doen graag uw laminaatvloer leggen, in Zoetermeer en regio. Wij hebben 40 jaar ervaring in het leggen van zowel hardhouten vloeren als laminaat. Wij staan garant voor deze laminaatvloer die wij graag leggen voor u. Met onze snelheid en precisie kunt u ervan uitgaan dat u snel kan werken en wonen op uw prachtige laminaatvloer.

De opbouw van een laminaatvloer

Bij het leggen van een laminaatvloer komt veel kijken. Zo moet er genoeg ruimte zitten tussen de laminaatvloer en bijvoorbeeld drempels en muren. Laminaat kan namelijk uitzetten of krimpen. Dat uitzetten of krimpen kan te maken hebben met temperatuurverschillen. Als er rekening wordt gehouden met één centimeter ruimte, dan is dit al voldoende. Een laminaatvloer leggen kunt u het beste vergelijken met een legpuzzel. Soms is het nodig de planken te snijden of te knippen om de laminaatvloer passend te maken. Wando Parket is leverancier van de topmerken Beautifloor, Eurohome, Krono en Quick-Step.

Zekerheid - Laminaat vloer leggen Zoetermeer

Laminaat leggen lijkt simpel, maar dat is het niet. Er komt veel bij kijken om een laminaatvloer te leggen. Een klein foutje en uw laminaatvloer wordt verkeerd gelegd. Daarom kunt u dit het beste overlaten aan een vakman, die de ervaring heeft om een laminaatvloer te leggen. Ten opzichte van o.a. parket, heeft laminaat een aantal belangrijke voordelen. Laminaat is slijtvast en bij goed onderhoud kan het jaren mee. Het is krasvrij en eenvoudig schoon te houden.

Contact

U bent bij Wando Parket aan het juiste adres. U kunt erop rekenen dat wij een kwalitatief goede laminaatvloer leggen, waarop u onbezorgd kunt leven en werken Wilt u graag dat wij u advies geven? Dit doen wij graag. Telefonisch zijn we bereikbaar op: +31 793164098. Vult u liever het contactformulier in? Wij geven binnen 24 uur een terugkoppeling. Wij doen uw laminaatvloer leggen in Zoetermeer en regio!