Home  Renovatie & Onderhoud  Traprenovatie

Traprenovatie

Uw trap als nieuw na grondige renovatie

Het renoveren van een trap is voor veel mensen een vervelende en langdurige klus. WANDO PARKET kan dit echter voor u in slechts één dag realiseren. Wij kunnen uw trap uitvoeren met laminaat in tien verschillende kleuren en echt hout in maar liefst vijfentwintig verschillende kleuren.

Waarom een trap renoveren?

Om uw veiligheid te kunnen garanderen moet een trap na verloop van tijd gerenoveerd worden. Slijtageplekken of andere beschadigingen kunnen er namelijk voor zorgen dat u grip verliest en lelijk ten val komt. Als iemand op een oude trap loopt, kan het ook voor lawaai in uw woning zorgen. WANDO PARKET zorgt dat de trap tijdens het renovatieprocess weer geluiddempend wordt gemaakt.

Trap renoveren met Stair Make-Over

Stair Make-Over is een snelle manier om een trap te renoveren. Met Stair Make-Over geven wij uw versleten trap weer een geheel nieuw leven. Na de behandeling zal uw trap weer als nieuw lijken.

Twijfel niet en neem contact op met WANDO PARKET. Onze specialisten staan graag voor u klaar om u te informeren over onze werkwijze bij het renoveren van een trap.

Impressie traprenovatie

Vraag het aan WANDO PARKET in Zoetermeer

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.


Copyright © WANDO PARKET | Alle rechten voorbehouden | Leveringsvoorwaarden

  •