Home  Renovatie & Onderhoud  Parket renovatie

Parket renovatie

Uw parketvloer als nieuw

Bij goed onderhoud gaat parket jarenlang mee. Helaas slijt parket ook en is onderhoud alleen niet voldoende. Het is dan noodzakelijk uw parketvloer te laten renoveren. WANDO PARKET heeft specialisten in huis die deze werkzaamheden voor u uit kunnen voeren.

Waarom parket renoveren?

Slijtage en verkleuring van het parket zijn de meest voorkomende gevallen als het gaat om renovatie. De vloerspecialisten van WANDO PARKET zorgen ervoor dat de vloer weer zijn oorspronkelijke kleur terugkrijgt. Parketplanken die versleten zijn worden in de meeste gevallen vervangen door nieuwe planken. Uiteraard worden deze voorzien van de kleur van uw parketvloer.

Werkzaamheden parket renovatie

Het renoveren van parket kan op verschillende manieren. In de meeste gevallen schuren we het oppervlak van het parket zodat het daarna in originele kleur afgewerkt kan worden. Ook het borstelen van het parket is een manier om de vloer te renoveren.

Naast de parketplanken kunnen ook deklatten of plinten beschadigen. Bij het renovatieproces kijken wij daarom of deze ook aan vervanging toe zijn. Na renovatie is uw parketvloer weer als nieuw!

Voor het renoveren van uw parketvloer kunt u terecht bij de vloerspecialisten van WANDO PARKET.

Impressie Parket renovatie

Vraag het aan WANDO PARKET in Zoetermeer

Met deze gegevens wordt uw vraag snel en persoonlijk beantwoord.


Copyright © WANDO PARKET | Alle rechten voorbehouden | Leveringsvoorwaarden

  •